Werkwijze voor MindBody Restore therapie

Zo ga ik te werk:

Nadat we contact met elkaar hebben gekregen, wil ik eerst uitsluiten dat er een lichamelijke, medische reden is voor jouw klachten. Daar vul je een vragenlijst voor in, die tegelijk de check is om te kijken of er sprake is van het MindBody syndroom.

En we controleren of jij de open en actieve mindset hebt die nodig is om het idee los te laten dat er lichamelijke oorzaken zijn voor jouw klachten. Dat je volledig gaat accepteren dat jijzelf invloed hebt op loslaten van je huidige patronen. En dat je bereid bent om tijd en energie in de oefeningen te steken, want alleen met een uurtje praten per week ben je er niet.

Hierna ga je alvast zelf beginnen met de Online Trainingsmodule om alvast processen in gang te zetten.
Heb je daarvan de eerste vier lessen gedaan dan volgt de Intake.

Aansluitend aan deze Intake volgt het eerste gesprek.

De gesprekken duren daarna een uur tot anderhalf uur en gaan via videobellen. Zo is het makkelijker in te passen in je agenda. En je zorgt zelf voor een hoekje waar je in privacy kunt bellen.

In het begin doen we de gesprekken met een week of twee weken tussentijd.  Dat bouwen we uit naar langere tussenpozen. En tijdens het hele traject geldt: we kijken per keer wat nodig is. Of je nog een sessie wilt of dat je het alleen denkt te kunnen.

De therapie is inclusief de Online Trainingsmodule. Ik reik je ook aanvullende video’s, teksten en boeken aan. Hoe meer je weet hoe het werkt, des te beter je kunt controleren wat er gebeurt.

Hiermee probeer ik jou te ondersteunen om zo snel mogelijk een eerste succes te ervaren, zodat het je motiveert om door te zetten. We weten allemaal hoeveel teleurstelling je al hebt moeten verwerken, ik ben me ervan bewust dat je graag effect wilt zien.

 

Ga je mee naar een leven waarin jijzelf de baas bent over jouw brein, en belangrijker nog: vrij kunt zijn van klachten?

Mail me om een intake te plannen, of vraag eerst om een telefonische kennismaking.