Testimonials

Misschien vind je het leuk en waardevol om te weten wat anderen van de therapie en begeleiding van Qarriez vinden.
Op deze pagina vind je een greep uit wat cliënten zelf geschreven hebben over hun ervaringen.

 

Wat ik iedere keer zo fijn vind is dat jij mijn issues altijd zo lekker accuraat kan verwoorden waardoor ik direct duidelijk heb waar het 'mis' gaat.

     Anoniem

 

Ik ben zo dankbaar voor de ongelofelijke verandering die ik heb doorgemaakt dankzij de therapie van QARRIEZ voor het MindBody syndroom. Voorheen leek mijn leven vast te zitten in een eindeloze cyclus van pijn en ongemak, waarbij traditionele medische behandelingen slechts tijdelijke verlichting boden. Maar dankzij de diepgaande benadering van QARRIEZ, ben ik eindelijk in staat geweest om de diepgewortelde emotionele en psychologische oorzaken van mijn symptomen aan te pakken.

Door middel van gesprekstherapie, lichaamsgerichte oefeningen en mindfulness technieken heb ik geleerd om mijn lichaam en geest op een nieuwe manier te begrijpen en te ervaren. Het resultaat is niets minder dan levensveranderend. Mijn symptomen zijn aanzienlijk verminderd en ik voel me sterker, meer in balans en veerkrachtiger dan ooit tevoren.

Wat het meest indrukwekkend is aan de therapie van QARRIEZ, is de empathische en deskundige begeleiding waarmee ik gedurende het hele proces ondersteund ben. Haar toewijding aan mijn welzijn was voelbaar in elke sessie, en ik voelde me altijd gesteund en begrepen.

Als je worstelt met het MindBody syndroom en op zoek bent naar een holistische benadering van genezing, kan ik QARRIEZ niet genoeg aanbevelen. Ze heeft mijn leven veranderd op manieren die ik me nooit had kunnen voorstellen, en ik ben voor altijd dankbaar voor haar zorg en expertise.

    Anoniem

 

Dankzij QARRIEZ ben ik bevrijd van mijn slopende maagklachten. Haar holistische aanpak hielp me de dieperliggende oorzaken aan te pakken. Nu voel ik me sterker en meer in balans dan ooit tevoren. Carry was buitengewoon ondersteunend. Ik raad haar expertise ten zeerste aan voor wie worstelt met maagklachten.

    Peter

 

Door de 1 op 1 therapie in combinatie met online training werd me een spiegel voorgehouden: het kan ook anders, beter, makkelijker. En dat was hard nodig.
Ik ontdekte waarom ik op een bepaalde manier reageerde in ogenschijnlijk verschillende situaties. En stond met regelmaat versteld van de redenen. Maar nog meer van de positieve resultaten die ik boekte.
De eerste stap zetten vond ik behoorlijk lastig, maar Carry weet je snel op je gemak te laten voelen. En mocht het ooit nog een keer nodig zijn, dan is het Carry waar ik me weer meld.
Ik kan het iedereen aanraden om via deze methode eindelijk van je klachten af te komen. Het klinkt misschien wel een beetje dramatisch, maar ik heb eindelijk mijn leven weer terug.

     Petra

 

Al jaren had ik last van spanningshoofdpijnen. Met enige regelmaat moest ik mij ziek melden op mijn werk waardoor de spanningen ook daar opliepen. Ik had al behoorlijk veel aan ontspanningsoefeningen en mindfulness gedaan en ging naar Yoga. Maar het hielp allemaal maar eventjes. Elke keer weer kreeg ik de hoofdpijn terug. Mijn vriendin adviseerde mij om naar Carry toe te gaan. Zijzelf was ook bij haar geweest en was daar bijzonder tevreden over. 

Met veel liefde en aandacht heeft zij mij geholpen om het verleden op te ruimen en ruimte te creëren voor nieuwe manieren om met conflicten om te gaan.                                                                                                                                        

Mocht je denken dat ik hiervoor ontelbaar keren therapie heb gehad dan kom je bedrogen uit. Ik heb de online training zelf gedaan en de 1 op 1 sessies zijn benut om de diepte in te duiken. Inmiddels ben ik helemaal van mijn hoofdpijnen af! 

Ik ben dan ook intens gelukkig en dankbaar dat ik bij Carry ben terecht gekomen. 

     Marjorie

 

Dank je Carry voor deze gesprekken, het blijft me verbazen hoeveel er elke keer aan ontdekkingen naar boven komen. Op een goede manier uiteraard :-)

     Anoniem

 

Ik kwam bij Qarriez met een hele serie aan lichamelijke klachten; hoofdpijnen, schouder- en nekpijn, chronische vermoeidheid, pijnlijke knieën, maagklachten en nog meer.
Met de begeleiding van Carry ben ik die stuk voor stuk "te lijf" gegaan met uitstekende resultaten.
Inmiddels kan ik oprecht zeggen dat mijn leven er weer rooskleurig uitziet!
Dank je wel Carry, voor je aangename, vakkundige en doortastende manier van werken.

     Hendrikje

 

Onlangs vroeg een vriendin van me wat mijn doel was van de MindBody Restore therapie. Zonder het direct te beseffen was daar opeens het antwoord. Door een verbeterde stroming in de energiebanen, het doorbreken van blokkades en het leren afvoeren van negatieve emoties is er een betere balans gekomen tussen mijn lichaam en geest. Ik durf weer te vertrouwen op mijn eigen kracht. Na lange tijd afhankelijk geweest te zijn van medicatie ga ik het nu weer zonder proberen. Carry, bedankt voor je professionele maar toch ook integere behandelingen. Ik heb alle vertrouwen in je!

      Anoniem

 

Ik loop al jaren met een pijnlijke schouder rond te sjouwen bij allerlei therapeuten en niemand die bedenkt dat het misschien wel eens door de werking van mijn hersenen kan komen. Na een aantal avontuurlijke sessies die zich richtten op hoe emoties en hersenen samenwerken is mijn pijnlijke schouder weg!

     Anoniem

 

Heel eerlijk gezegd? Ik had de hoop op verbetering van mijn migraineklachten al opgegeven.
Tot dat iemand mij zei: "je moet eens naar Carry gaan, zij heeft mij ook goed geholpen". Ja, ja, dacht ik. Eerst zien en dan geloven! 
Maar ze had gelijk. Na de eerste behandeling was de migraine al duidelijk minder hevig en minder vaak.        
Op goed onderbouwd theorie en concrete oefening in combinatie met Carry's begeleiding blijft de migraine buiten de deur. Ik heb geen tabletten meer nodig, lig niet meer met de gordijnen en ramen dicht in bed en voel me energiek.
Ik durf oprecht te zeggen: "Zó kan het dus ook!".

     Christine

 

Plotseling had ik hevige in mijn rug en kon nog geen krant optillen.
Voor de zoveelste keer! Na een eindeloze stoet artsen, fysiotherapeuten, 'krakers' etc. was er nog steeds geen medische reden gevonden. Iemand vertelde mij dat chronische en terugkerende pijnen te maken kunnen hebben met het niet handig omgaan met stress. Hijzelf was hier volledig van overtuigd en vertelde uit eigen ervaring dat hij inmiddels had geleerd om op een gezondere manier met stress om te gaan. En dat daarmee zijn rugpijn enorm was afgenomen. Hij vertelde mij over jou (Carry). Gelijk daarna heb ik maar even gebeld voor een afspraak en ik kon al binnen een paar dagen geholpen worden. Gelijk na de eerste behandeling kon ik al weer veel meer en was de pijn al een flink stuk verlicht.
Na nog 3 behandelingen en oefeningen die ik thuis kon doen was de pijn volledig weg en ben ik weer helemaal mobiel. En kan ik volop in mijn bedrijf werken en van het leven genieten.

    Johan 

 

Ik wil je nog heel hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken, en de goede en duidelijke behandeling die je mij hebt geboden rond mijn problemen. Voel me sterk en opgelucht.

   Anoniem

 

Carry bedankt voor je wijze, vakkundige en persoonlijke behandelingen!

      Jacqueline

 

Carry je hebt mij geweldig geholpen en mij weer een beetje de oude gemaakt en wijze tips gegeven die ik nog elke dag toepas. 

      Ton

Ik heb me overgegeven aan deze nieuwe benadering.
Ik kampte met slopende, vrijwel dagelijkse, migraines. Het voelde in het begin als een sprong in het diepe, maar wat een fantastische sprong bleek dat te zijn. Na 2 weken begon de heftigheid van de hoofdpijn al iets af te nemen. Na ca. 6 weken nam ook de frequentie af. Nu, na 3 maanden ben ik vrijwel migrainevrij. Ik ben er van overtuigt dat ik uiteindelijk helemaal van mijn hoofdpijnen af kom. 

        Karlijn

Wat een openbaring was dit voor mij! Ik heb geleerd om op een andere manier naar mijn stress te kijken en vooral  om baas over mijn brein te zijn. Simpele oefeningen, duidelijke uitleg over het MindBody syndroom en hoe het brein werkt. Het is niks te veel gezegd, dat ik weer van het leven kan genieten. Ik werk weer met plezier, sport en spreek weer af met vrienden. Mijn dagen van fikse rugpijn liggen achter mij. 

        Thomas