Disclaimer Qarriez

Door het bezoek en gebruik van deze website stem je in met de voorwaarden die daar aan verbonden zijn. Tevens gelden deze voorwaarden voor het deelnemen aan een cursus, online trainingen of als je cliënt wordt / bent in de praktijk.

Naast deze disclaimer gelden ook de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy  van Qarriez.

Qarriez besteedt veel aandacht aan het zo correct, compleet en actueel mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website, maar geeft geen garantie hierop. Ondanks de inspanningen is het mogelijk dat de informatie op deze site incompleet, verouderd of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite (www.qarriez.nl) kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Qarriez heeft het recht om de inhoud van de website op iedere moment te wijzigen, zonder (voor)aankondiging.
Qarriez streeft er naar om deze website permanent beschikbaar te hebben. Wanneer dit om welke reden dan ook niet lukt, kan Qarriez hiervoor nooit aansprakelijk gesteld worden, ook niet voor de eventuele gevolgen daarvan.

 

Mocht je op deze site informatie tegenkomen waarvan je vermoedt dat deze onjuist is, wil je dan zo vriendelijk zijn dit kenbaar te maken via contact@qarriez.nl

 

Geen diagnose of medische behandeling of psychiatrische interventies.

Qarriez biedt geen diagnose en behandeling voor medische aandoeningen of psychiatrische aandoeningen.
Consulteer je huisarts of specialist om er zeker van te zijn dat je klachten geen medische of psychiatrische interventie of aanvullend onderzoek vereisen. Zolang dit niet is uitgesloten is de geboden methode niet geschikt.
Indien je nieuwe symptomen ontwikkelt, dien je deze altijd te laten onderzoeken door je huisarts of specialist.

Hiervoor ben jij zelf volledig zelf verantwoordelijk.

 

Geen advies over medicijngebruik.

Qarriez biedt geen specifieke aanbevelingen over het gebruik van medicatie of over het veranderen van medicatie. Raadpleeg altijd een arts over het (veranderen van) gebruik van medicijnen. Het stoppen van bepaalde medicatie kan lichamelijke of psychische symptomen veroorzaken als dit niet zorgvuldig gebeurt.
Qarriez is niet verantwoordelijk voor jou medicijn gebruik.

 

Verantwoordelijkheid.

Jij als gebruiker van deze website, deelnemer van een cursus, online training, coaching of als cliënt, bent geheel zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Het gebruik van de informatie die verstrekt wordt, en het bestrijden van jouw (chronische) klachten valt 100% onder jouw verantwoording.
Qarriez kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor jou beslissingen, acties en resultaten, onder alle omstandigheden en op welk moment dan ook.

Qarriez biedt een mogelijke oplossing voor jouw klachten. Dit houdt echter geen garantie in.
De informatie, coaching, cursus of therapie is niet voor iedere gezondheidssituatie of pijn- of andere klachtensituatie geschikt. Qarriez kan daarom nooit aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik of de resultaten van de aangeboden methode.

Iedereen is uniek. Dit betekent dat de weg naar een pijn- of klachtenvrij leven voor ieder persoon anders is; het vindt plaats op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo.
Hoe meer toewijding en doorzettingsvermogen je hebt als lezer/gebruiker of cursist/cliënt, hoe groter je kans op succes.
Neem je verantwoordelijkheid en zorg dat je pijn- en klachtenvrij wordt.
Qarriez is er om je te helpen en te coachen in dit proces.

 

Copyright / Intellectueel eigendom.

De inhoud van deze website, cursus, coaching en / of therapie zijn vastgelegd door Carry van Veen. Dit houdt in dat video's, teksten, audio files, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels) namen, logo's zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig of ander intellectueel eigendomsrecht.
Het is niet toegestaan deze inhoud over te nemen en/ of te verspreiden.
Alle eigendomsrechten berusten bij Qarriez.

Wil je inhoud toch gaan gebruiken, neem dan eerst contact op met contact@qarriez.nl .
Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben.

 

Gelinkte internet websites.

De informatie op websites waar naar wordt gelinkt of verwezen, wordt niet door Qarriez getoetst of geanalyseerd.
Qarriez draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/ of inhoud van internet websites die gelinkt zijn aan de website van Qarriez.
Het gebruikmaken van gelinkte websites is geheel voor jouw eigen risico.
Qarriez heeft het recht om iedere link of informatie op haar website  ieder moment te wijzigen of te verwijderen.
Een link naar een andere website is alleen bedoeld voor jouw gemak als gebruiker/lezer van www.qarriez.nl of als cursist /cliënt van Qarriez.