Testimonials

Misschien vind je het leuk en waardevol om te weten wat anderen van de therapie en begeleiding van Qarriez vinden.
Op deze pagina vind je een greep uit wat cliënten zelf geschreven hebben over hun ervaringen.

 

Wat ik iedere keer zo fijn vind is dat jij mijn issues altijd zo lekker accuraat kan verwoorden waardoor ik direct duidelijk heb waar het 'mis' gaat.

     Anoniem

 

Door de 1 op 1 therapie in combinatie met online training werd me een spiegel voorgehouden: het kan ook anders, beter, makkelijker. En dat was hard nodig.
Ik ontdekte waarom ik op een bepaalde manier reageerde in ogenschijnlijk verschillende situaties. En stond met regelmaat versteld van de redenen. Maar nog meer van de positieve resultaten die ik boekte.
De eerste stap zetten vond ik behoorlijk lastig, maar Carry weet je snel op je gemak te laten voelen. En mocht het ooit nog een keer nodig zijn, dan is het Carry waar ik me weer meld.
Ik kan het iedereen aanraden om via deze methode eindelijk van je klachten af te komen. Het klinkt misschien wel een beetje dramatisch, maar ik heb eindelijk mijn leven weer terug.

     Petra

 

Al jaren had ik last van spanningshoofdpijnen. Met enige regelmaat moest ik mij ziek melden op mijn werk waardoor de spanningen ook daar opliepen. Ik had al behoorlijk veel aan ontspanningsoefeningen en mindfulness gedaan en ging naar Yoga. Maar het hielp allemaal maar eventjes. Elke keer weer kreeg ik de hoofdpijn terug. Mijn vriendin adviseerde mij om naar Carry toe te gaan. Zijzelf was ook bij haar geweest en was daar bijzonder tevreden over. 

Met veel liefde en aandacht heeft zij mij geholpen om het verleden op te ruimen en ruimte te creëren voor nieuwe manieren om met conflicten om te gaan.                                                                                                                                        

Mocht je denken dat ik hiervoor ontelbaar keren therapie heb gehad dan kom je bedrogen uit. Ik heb de online training zelf gedaan en de 1 op 1 sessies zijn benut om de diepte in te duiken. Inmiddels ben ik helemaal van mijn hoofdpijnen af! 

Ik ben dan ook intens gelukkig en dankbaar dat ik bij Carry ben terecht gekomen. 

     Marjorie

 

Dank je Carry voor deze gesprekken, het blijft me verbazen hoeveel er elke keer aan ontdekkingen naar boven komen. Op een goede manier uiteraard :-)

     Anoniem

 

Ik kwam bij Qarriez met een hele serie aan lichamelijke klachten; hoofdpijnen, schouder- en nekpijn, chronische vermoeidheid, pijnlijke knieën, maagklachten en nog meer.
Met de begeleiding van Carry ben ik die stuk voor stuk "te lijf" gegaan met uitstekende resultaten.
Inmiddels kan ik oprecht zeggen dat mijn leven er weer rooskleurig uitziet!
Dank je wel Carry, voor je aangename, vakkundige en doortastende manier van werken.

     Hendrikje

 

Onlangs vroeg een vriendin van me wat mijn doel was van de MindBody Restore therapie. Zonder het direct te beseffen was daar opeens het antwoord. Door een verbeterde stroming in de energiebanen, het doorbreken van blokkades en het leren afvoeren van negatieve emoties is er een betere balans gekomen tussen mijn lichaam en geest. Ik durf weer te vertrouwen op mijn eigen kracht. Na lange tijd afhankelijk geweest te zijn van medicatie ga ik het nu weer zonder proberen. Carry, bedankt voor je professionele maar toch ook integere behandelingen. Ik heb alle vertrouwen in je!

      Anoniem

 

Ik loop al jaren met een pijnlijke schouder rond te sjouwen bij allerlei therapeuten en niemand die bedenkt dat het misschien wel eens door de werking van mijn hersenen kan komen. Na een aantal avontuurlijke sessies die zich richtten op hoe emoties en hersenen samenwerken is mijn pijnlijke schouder weg!

     Anoniem

 

Heel eerlijk gezegd? Ik had de hoop op verbetering van mijn migraineklachten al opgegeven.
Tot dat iemand mij zei: "je moet eens naar Carry gaan, zij heeft mij ook goed geholpen". Ja, ja, dacht ik. Eerst zien en dan geloven! 
Maar ze had gelijk. Na de eerste behandeling was de migraine al duidelijk minder hevig en minder vaak.        
Op goed onderbouwd theorie en concrete oefening in combinatie met Carry's begeleiding blijft de migraine buiten de deur. Ik heb geen tabletten meer nodig, lig niet meer met de gordijnen en ramen dicht in bed en voel me energiek.
Ik durf oprecht te zeggen: "Zó kan het dus ook!".

     Christine

 

Plotseling had ik hevige in mijn rug en kon nog geen krant optillen.
Voor de zoveelste keer! Na een eindeloze stoet artsen, fysiotherapeuten, 'krakers' etc. was er nog steeds geen medische reden gevonden. Iemand vertelde mij dat chronische en terugkerende pijnen te maken kunnen hebben met het niet handig omgaan met stress. Hijzelf was hier volledig van overtuigd en vertelde uit eigen ervaring dat hij inmiddels had geleerd om op een gezondere manier met stress om te gaan. En dat daarmee zijn rugpijn enorm was afgenomen. Hij vertelde mij over jou (Carry). Gelijk daarna heb ik maar even gebeld voor een afspraak en ik kon al binnen een paar dagen geholpen worden. Gelijk na de eerste behandeling kon ik al weer veel meer en was de pijn al een flink stuk verlicht.
Na nog 3 behandelingen en oefeningen die ik thuis kon doen was de pijn volledig weg en ben ik weer helemaal mobiel. En kan ik volop in mijn bedrijf werken en van het leven genieten.

    Johan 

 

Ik wil je nog heel hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken, en de goede en duidelijke behandeling die je mij hebt geboden rond mijn problemen. Voel me sterk en opgelucht.

   Anoniem

 

Carry bedankt voor je wijze, vakkundige en persoonlijke behandelingen!

      Jacqueline

 

Carry je hebt mij geweldig geholpen en mij weer een beetje de oude gemaakt en wijze tips gegeven die ik nog elke dag toepas. 

      Ton