4 Daagse online cursus Pijnvrijheid®

Dé vierdaagse waarin je ontdekt hoe jij van je langdurige en onverklaarde klachten kunt afkomen.


Als pijntherapeut zou ik het liefst iedereen helpen! Ik heb gemerkt dat als jij voor 80% durft te geloven dat ik jouw body kan helpen te herstellen vanuit je mind, dan kan ik mijn cliënten helpen om ook van die laatste 20% overtuigd te raken. Zodat ze het zelf voelen. Zelf ervaren. Eindelijk hun echte leven kunnen oppakken, zonder al die ingesleten gewoontes en omweggetjes. Zonder het vooraf al rekening te houden met de pijn waarvan je weet dat die komt.

Maar ik weet ook: iets houdt je tegen

Ongeloof. Verloren hoop. Kritische omgeving. En vooral, denk ik, je eigen gedachte: ‘Waarom zou dit wél helpen, na alles wat je al hebt meegemaakt?’ Daarom maakte ik deze 4-daagse. Als kennismaking met het MindBody Syndroom en opstap naar de therapie. Want je bent niet gek. En het zit ook niet tussen je oren.

Maar het zit wel in je brein

En dat kan ik je laten ervaren in deze 4 daagse. Laten voelen. Zodat je er wel in durft te geloven. En er dan ook voor kunt gáán. 

Dit laat ik je ervaren in de 4-daagse

  • Wat de daadwerkelijke oorzaak van je pijn en/of andere klacht is.
  • Welke rol je brein hierin speelt.
  • Hoe je dat brein kunt beïnvloeden.
  • En hoe je lichaam vervolgens reageert.

Je leert wat het MindBody Systeem is en hoe je dat kunt gebruiken om jezelf met doelgerichte oefeningen uit die neerwaartse spiraal te krijgen.

Zo werkt de 4-daagse

Je stuurt mij een mail dat je deze kans wilt grijpen. Ik stuur je een factuur. Na betaling van de factuur krijg je binnen 24 uur een mail met je wachtwoord. Vier dagen lang krijg je een mail met oefeningen en inzichten, waarmee je het gaat snappen en ervaren.

Wat kost dat?

De 4-daagse kost slechts € 85,- incl. btw. Daarvoor krijg je 4 cursus dagen vol kennis en oefeningen. Zodat je kan ervaren wat het met je doet. Wil je daarna voor de MindBody Restore therapie gaan, dan worden jou de kosten van de 4 daagse in mindering gebracht.

Aan het eind

heb je zoveel kennis opgedaan dat je er voor kan kiezen om versneld in te stromen bij de MindBody Restore therapie. Je hebt dan (naast het resultaat van de 4daagse) ook nog eens sneller effect van de 1:1 sessies.  Dit kan je doen als je hebt ervaren dat je klacht zo ingesleten is dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Wees niet bang, ik smeer je niet direct een jaartraject aan maar bied therapie op basis van een efficiënte online trainingsmodule en losse sessies. Je zit dus nu, maar ook later nergens aan vast.

Beproefd

Het werkt zolang jij merkt dat het werkt. Met andere woorden, zolang jij je er voor openstelt. En het is de bedoeling dat je na de MindBody therapie het helemaal zonder mij af kunt.

Bewezen

Ik heb inmiddels tientallen mensen geholpen. Op deze pagina op mijn site heb ik hun ervaringen verzameld, kijk maar.

Weet je genoeg? Meld je aan

Ga je het aan? Zie je die 85 euro als inschrijfgeld voor een beproefd concept? Meld je dan hier aan via e-mail of WhatsApp.

Extra info: stress, de grootste veroorzaker van pijnklachten

De revolutionaire behandelmethode van Qarriez is gebaseerd is op het aanpakken van het MindBody syndroom. Het is simpel gezegd, stress die omgezet wordt naar lichamelijke pijn of andere fysieke klachten. Van die stress ben je je vaak niet bewust. En het kan ook een goed verborgen systeem zijn, gebaseerd op oude patronen en triggers. Dan lijkt het nu heel goed te gaan met je. Maar er spelen nog allerlei oude patronen in jouw fysieke systeem die om het minste of geringste in de verdediging schieten. Dat is net zo funest, of soms nog erger, dan die acute stress waarvan je ’s nachts wakker ligt of dat korte lontje dat je hebt. Het MindBody Syndroom geeft eigenlijk aan dat het wel wat dieper zit… en het zal dus ook iets meer vergen om het probleem op dat diepe niveau aan te pakken, waarna het zich stap voor stap zelf kan herstellen.

Het MindBody syndroom wordt in Nederland ook wel het Psychosomatisch syndroom, Solk, of fysiologisch-psychologisch syndroom genoemd. Hierbij wordt de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest erkend. Het verband tussen bedreigende emoties, zoals angst, woede en schuld en de aanhoudende pijnklachten wordt hierdoor geheel zichtbaar. En gelukkig komen er ook steeds meer reguliere artsen die de waarde van deze aanpak erkennen en mensen doorverwijzen.

Iedereen heeft zijn eigen ‘zwakke plek’. Dit proces vindt plaats in je onderbewustzijn. Je denkt namelijk niet: laat ik mijn emoties eens verdringen. Nee, het gaat vanzelf. 

Totdat... Jijzelf besluit om er een streep onder te zetten.